Varga Barnabás barátnője a kórházból posztolt: így van most a válogatott focista

foci-eb 2024 Varga Barnabás műtét sérülés
Varga Barnabás súlyos sérülést szenvedett a Magyarország-Skócia Eb-mérkőzésen vasárnap. A válogatott focista az ellenfél kapusával ütközött, ennek következtében pedig több helyen eltört az arccsontja. Varga barátnője, Laura nemrégiben a kórházból jelentkezett be.

Varga Barnabás barátnője a stadionban volt, amikor a baleset történt. Elképzelni sem tudjuk, mit élhetett át, amikor azt látta, hogy eszméletlen szerelméért hordágyal rohannak. Laura a kórházba is Vargával tartott, pár órája onnan posztolt, hírt adott a focista állapotáról.

Varga Barnabás
Varga Barnabás az ellenfél kapusával ütközött össze, aminek következtében több helyen eltört az arccsontja.
Forrás: Getty Images/Richard Sellers/Allstar

„Köszönjük a kedves, támogató üzeneteket. Barni túl van a műtéten. Vár rá egy kis pihenő, de rendben lesz!" - írta. Varga egyébként túlesett a műtéten, szerdán hagyhatja el a kórházat.

 

A magyar csapat továbbjutására az Eb-n jó esély van. Három feltételnek kellett teljesülnie, abból kettőt tegnap ki is pipálhattunk: Olaszország és Horvátország döntetlent játszott (a horvátok ezzel el is búcsúztak), a spanyolok pedig megverték az albánokat. A mai meccsnapon, ha Anglia győzedelmeskedik Szlovénia felett, akkor a magyar válogatott bejutott a nyolcaddöntőbe.

 

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.